Østerbø Fjellstove har åpent fra 30.mai til 29. september 2019 Vi ønsker dere velkommen til et opphold hos oss !

Østerbø Fjellstove (820 m.o.h.)ligger i Aurland kommune i Sogn og Fjordane fylke. Fjellstova ligger idyllisk til ved Aurdalsvatnet midt i den vakre Aurlandsdalen, like ved riksvei 50 Aurland - Hol. Dette er en av hovedveiene mellom Oslo og Bergen, og det er kort avstand til Nærøyfjorden verdsarvområde, Sognefjorden, Flåm med Flåmsbanen, Stegastein og Borgund stavkirke.

Beliggenheten midt i Aurlandsdalen byr på spennende naturopplevelser. En kan legge opp dagsturer etter form og lyst. Det kan være høyfjellsturer med vandring på breer, fiske i fjellvann, vandre på merkede/umerkede stier eller velge de gamle kløvstier. 
Østerbø Fjellstove er utgangspunktet for fotturen fra Østerbø til Vassbygdi. Dette er siste dagsetappe av DNT`s 3 - dagers fottur gjennom Aurlandsdalen med start på Finse. Du kan velge å gå fra hytte til hytte eller bruke oss som base for dagsetapper.

Østerbø Fjellstove har røtter tilbake til 1600-tallet. I dag er det en moderne fjellstove med de fleste fasiliteter, hvor nytt og gammelt er i fin harmoni. Allerede på tunet får man et historisk møte der et stabbur fra 1740, laftet i bjørk, hilser oss velkommen. Resepsjonen er laftet i 1772, og har bevart sitt særpreg.

Vi har et variert overnattingstilbud fra fjellstoverom med DNT priser til hotellrom, hytter, leiligheter, og camping. Egen kurs og konferanseavdeling.

Østerbø Fjellstove - stedet for glade fjellvandrere
Vi har hjemlig atmosfære - lange tradisjoner - gammel historie og spennende natur !

 

© Østerbø Fjellstove AS 2022

Velg Språk